Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά μιας καρέκλας;

|26 February 2018 | Νέα

Είτε αγοράσετε καρέκλα για την επιχείρηση είτε για το σπίτι σας καλό θα είναι δώσετε προσοχή στα εξής:

 


Ελληνικό Προϊόν: Μπορεί η επιχείρηση που βρήκατε το προϊόν που σας ενδιαφέρει να είναι Ελληνική, κατασκευάζεται όμως στην Ελλάδα; Στο καρεκλάδικο Χατζηγιάννη όλες οι καρέκλες και τα τραπέζια είναι δικής μας παραγωγής. Αυτό μας επιτρέπει να ελέγχουμε τόσο την ποιότητα όσο και την ορθότητα κατασκευής τους σε κάθε σημείο της παραγωγής.

Την άνεση : Προτού κάνετε την αγορά σας, καθίστε για αρκετά λεπτά στην καρέκλα που επιλέξατε. Αισθάνεστε άνετα ή νιώθετε άβολα πάνω της; Αν πρόκειται για καρέκλα τραπεζαρίας ελέγξτε τη σχέση ύψους καθίσματος – δαπέδου και επιφάνειας τραπεζιού, επίσης βάλτε την καρέκλα που επιλέξατε κοντά σε ένα τραπέζι και καθίστε για αρκετά λεπτά σε θέση φαγητού. Ελέγξτε τη θέση της πλάτης σας, πόσο σκληρό είναι το κάθισμα, πόσο φαρδύ για τους εύσωμους καλεσμένους σας.

Το βάρος : Μετακινήστε την καρέκλα και αισθανθείτε το βάρος της. Μια χειροποίητη καρέκλα από μασίφ ξύλο (ανάλογα με το είδος της) είναι αισθητά στιβαρή .

Καρέκλα PK003

Τα υφάσματα :Βεβαιωθείτε πως τα υφάσματα είναι πολύ καλής ποιότητας και συμβουλευτείτε τους υπαλλήλους και τις ετικέτες σχετικά με τρόπους επιτόπιου καθαρισμού των λεκέδων. Στο καρεκλάδικο Χατζηγιάννη χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά ώστε να πετύχουμε όσο δυνατόν μεγαλύτερη διατήρηση στον χρόνο δίχως φθορές.

 

Share this post: